sreda, 27. april 2011

Torek 26.4.2011 - Ljubljana - Bruselj

No pa je prišel torek, ko smo se odpravili na pot. Kazalci na uri so kazali 13 pa še neki se ne spomnim čist točno , ko smo začeli naše popotovanje. Pot nas je vodila preko Avstrije, Nemčije do Bruslja. Vmes smo se malo ustavljali pa take reči. Ok avtocesta je bila ok do nekje sredi Nemčije potem pa kot, da bi se vozil po nekem delu avtoceste pri nas, ki ga že gradijo 15 let ampak, da je tukaj bilo še slabše ker imajo postavljene barikade med pasovi in kao dva pasova pa še na enem na določenih odsekih ne veš kaj bi delal in ne da bi se dva gnetla na temu pasu. Ko je že vse kazalo, da bo vse ok in, da bom lahko malo bolj prtisnu na plin pa me je stric z nekim močnim Flashom sliku . Ok sem reku verjetno kaki turisti slikajo. Aja sej res sej smo na avtocesti in samo kak psiho bi pol lohk bil ob cesti in slikal in torej ne more bit nič drugega kot radar. Torej me je HANS ujel pri prehitri vožnji in sedaj samo čakam če bomo kakšen pozdrav dobili ko se vrnemo v Slovenijo. Ok kar bo pač bo ne moreš vedeti kam HANS-i postavlajo radarje. Tko pač je. Pa sej itak pa rabim sliko za pasoš ker baje si ga moram dat podaljšat ( tko prav žena ) pa bom prvo mal počaku če bo slika prišla, da ne bom brez veze potem še en strošek imel pa bom kar tisto sliko uporabo. Sej slika je slika.
Sej mislim, da vem zakaj sem na radar padel. Zaradi plinov sem bil omamljen v avtu vse nekje od jesenic naprej pa sem prvo mislil, da zunaj gnoj vozijo pa ni blo tko. Mladina je imela pline ampak ne tamaladva da nal kdo narobe razumu . Tko, da je avto še dons čist črn not :)

No ko smo s foto studijem končali smo se peljali naprej in sicer po avtocesti če verjameš. Od tu naprej se je pa začela cesta ki je bla dvopasovnica v smislu 200m imaš dvopasovnico in potem imajo 200m na nasprotni strani dvopasovnico in potem spet obratno pa to.  No tako smo se vozili kako uro in smo rekli, da če pa bo taka cesta do Bruslja bomo pa v Bruselj prišli res ob 6 zjutri. Ok pa se je potem stanje izboljšalo in smo res prišli  na avtocesto in smo se tako vozili vsaj 130 .

Ko preideš iz Nemčije v Belgijo je prva stvar, ki te zmoti so neke nagravžne rumene luči ob avtocesti, ki ok prvo misliš, da bo to prvih 100m ampak ne to morijo s temi lapmpami čist do Bruslja. Sej se vid kdo jim dnar daje.

Ok ko smo prišli v bruselj so kazalci kazali 2:00 in smo mislili, da smo se vsega rešili. Znosili smo vso prtljago v stanovanje in zdej se je pa začel boj za preživetje, mislim iskanje park placa. No samo tolk za začetek, ko greste v Bruselj si vzamite kake 3 ure časa za parkiranje, ker to pa je katastrofa. Folk ma kao neke garaže kjer ne smeš parkirat sam mi tud bicikla notr ne bi spravli tko da ne vem kaj oni notr spravjo. Ampak po kaki uri sva najdla parking sicer ene 15 minut stran.

No dons pa gremo mal po mestu in potem se spet javimo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar